Over ons

Maak kennis met Inter Immo, Dé verhuurmakelaar in Weesp en het Gooi.

Inter Immo Makelaars is ruim 20 jaar geleden opgericht als een van de eerste verhuurmakelaars in Weesp. Gedurende de jaren hebben onze kantoren zich uitgebreid tot een full-service bureau dat actief is in de regio’s Weesp, Amsterdam en omstreken. Met onze kennis staan wij iedere dag klaar voor onze klanten en fungeren wij als kennispartner in de vastgoedmarkt.

Wij zijn van mening dat je altijd jouw passie moet volgen. Voor ons team van specialisten is dat uiteraard de makelaardij, en in het bijzonder de verhuurmarkt. Onze passie heeft ervoor gezorgd dat wij al méér dan 20 jaar dé verhuurmakelaar in Weesp zijn. Ons team van verhuurspecialisten kent de verhuurmarkt in Weesp als geen ander. Wij zetten ons dan ook altijd 200% in voor onze klanten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste verhuurmakelaars in Weesp en daar zijn wij ontzettend trots op! Een langdurige klantrelatie, gebaseerd op vertrouwen is waar we altijd naar streven.

verhuurmakelaar Weesp Groepsfoto 960

Onze kracht zit in ons ervaren team en de uitgebreide screening van potentiële huurders. Door ons grote netwerk dat wij jaren hebben opgebouwd, hebben wij een actief klantenbestand van ruim 3000 woningzoekenden. Dit zorgt ervoor dat wij gegarandeerd binnen 3 weken een geschikte huurder voor uw woning of beleggingspand vinden. Zo weten wij leegstand van een woning of appartement altijd te voorkomen.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren die hun eigen woning (tijdelijk) willen verhuren. Maar ook startende en professionele beleggers maken regelmatig gebruik van onze diensten. Wilt u starten met beleggen in vastgoed? Wij verhuren dus niet alleen uw woning, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het aankopen van beleggingspanden. Wij kijken hier met een ander oog naar dan een reguliere makelaar. Regelmatig passeren bij ons goede beleggingsobjecten vanuit ons netwerk!

Maak kennis met ons team van specialisten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Maak uw wensen kenbaar en wij laten u weten wanneer wij de geschikte huurder voor u hebben of een mooi beleggingspand hebben gevonden voor u.

Ons team in Weesp staat voor u klaar

verhuurmakelaar Weesp Martin

Martin

verhuurmakelaar Weesp Melanie

Melanie

verhuurmakelaar Weesp Paulina

Paulina

verhuurmakelaar Weesp Mandy

Mandy

Verhuurmakelaar Weesp Julia

Julia

Verhuurmakelaar Weesp Romy

Romy

Tülay

Meer informatie of een gratis huurwaarde bepaling?