Gratis huurwaarde bepaling

Ontdek de waarde van jouw woning of beleggingspand in de verhuur.

Gratis waardebepaling verhuur

Weten wat jouw woning opbrengt in de verhuur? Neem vandaag nog contact met ons op via 085 – 4010 189 of vraag hieronder direct de waardebepaling aan.  Ik ga akkoord met het privacy beleid

  Ervaar onze kennis en expertise

  Inter Immo kent de verhuurmarkt in Weesp als geen ander. Wij kunnen daarom een goede inschatting maken van de te verwachten huurtarieven. Wij hebben een bestand van méér dan 3000 gescreende woningzoekenden en kunnen uw woning daarom altijd snel, veilig en tegen een goede huurprijs verhuren. Of u uw woning nu tijdelijk wilt verhuren aan expats of dat u een beleggingspand heeft gekocht voor de verhuur. Bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een gratis waardebepaling aan om alvast een goede indicatie te hebben van de verhuur prijs van jouw woning of beleggingspand.

  Uw voordelen op een rij
  R

  Ruim 20 jaar ervaring

  R

  No cure, no pay

  R

  Goede huurovereenkomsten

  R

  3000+ actieve woningzoekenden

  R

  Uitgebreide screening van huurders

  R

  Tussentijdse inspectie huurders

  R

  Binnen 3 weken nieuwe huurder

  R

  Vast aanspreekpunt

  R

  Goede after service

  Heeft u een woning die u wilt verhuren voor minimaal 6 maanden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende kennismaking. Wij leggen u dan uit hoe wij werken en wat u kunt verwachten. Neem contact met ons op via 085 – 4010 189 of vul het formulier in en wij bellen u terug.