Voor wie

Maak kennis met Inter Immo, Dé verhuurmakelaar in Weesp en het Gooi.

Particuliere belegger

Beleggen in vastgoed is de afgelopen jaren niet enkel interessant voor professionele beleggers. Steeds vaker is te zien dat ook particulieren zich hiermee bezig (willen) houden. Mede door de lage rentestanden en stijgende huurprijzen kunnen enorm hoge rendementen gerealiseerd worden. Dit maakt de markt uiteraard aantrekkelijk voor particulieren. Hoe mooi de rendementen ook klinken, is er toch één essentiële eerste stap om tot een succesvolle vastgoedbelegging te komen. Het begint allemaal bij een gedegen kennis van de markt.

Je start als particulier met de aankoop van een appartement waarmee je op korte termijn interessante rendementen kunt behalen. Maar tegelijkertijd is ook de lange termijn belangrijk. Zo heb jij de juiste kennis nodig over de waardestijging in de toekomst voor de lange termijn rendement.

Inter Immo Makelaar is, met ruim 20 jaar ervaring, als geen ander in staat om uw droombelegging voor u te realiseren. Ook kunnen wij u helpen met de financiering. Wij hebben diverse partners die gespecialiseerd zijn in vastgoedfinanciering. Dit maakt het voor ons extra gemakkelijk om u te begeleiden in dit proces.

Heeft u al een appartement/woning en wilt u meer weten over de verhuur hiervan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inter Immo Makelaars is al ruim 20 jaar dé verhuurspecialist in Weesp/Amsterdam en omstreken. Onze verhuur makelaar zal niet alleen de ideale huurder vinden, maar u ook informeren over uw fiscale en juridische positie. Met onze persoonlijke benadering bouwen wij vanaf de start aan een prettige en langdurige klantrelatie.

Inter Immo Makelaars biedt u een full-service: aankoop, financiering, verhuur en eventuele verkoop. Op basis van uw ambities en behoeften denken wij graag met u mee als kennispartner!

 

Professionele belegger

Bent u een professionele belegger met meerdere panden en streeft u ernaar om volledig ontzorgt worden? En dat door een partij met de benodigde kennis van de markt en ervaring? Dat kunnen wij voor u regelen!

Inter Immo Makelaars kan uw vastgoedportefeuille voor u beheren. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van alle ins en outs van uw panden. Met meer dan 1000 woningen in onze portefeuille hebben wij de juiste kennis in huis om professionele beleggers te kunnen bedienen.

Wilt u uw aanbod uitbreiden of afstoten? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Wij bieden u een full-service zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw rendement!

Tijdelijke verhuur

Gaat u voor een periode op wereldreis of in een andere stad/land werken? Of gaat u bijvoorbeeld (tijdelijk) samenwonen met uw partner? Dan heeft u er vast al over nagedacht wat u in die periode gaat doen met uw leegstaande woning. Het verhuren van uw leegstaande woning is een veel gekozen optie die u kunt overwegen.

Inter Immo Makelaars is al ruim 20 jaar dé verhuurmakelaar in Amsterdam, Weesp en omstreken. Uw woning is via ons snel en veilig verhuurd.  Ook tijdens uw afwezigheid kunnen wij het contact met uw huurder onderhouden, en u ontzorgen. Heeft u speciale wensen voor de verhuur, dan kunnen wij deze uiteraard opnemen in een op maat gemaakte huurovereenkomst. Voor de tijdelijke verhuur van woningen maken wij al jaren gebruik van ons internationale netwerk. Wij presenteren woningen aan zowel Nederlandse huurders als expats.

Expats zijn hoogopgeleide mensen die voor een internationale organisatie tijdelijk in het buitenland (Nederland) wonen en werken. Zo zijn er elk jaar veel expats die in Nederland tijdelijk een verblijf zoeken.

Wilt u meer informatie over de tijdelijke verhuur van uw woning? Neem dan een kijkje op…Ook kunt u contact opnemen met een van onze verhuurspecialisten voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie of een gratis huurwaarde bepaling?