Woning verhuren Weesp

Uw woning verhuren in Weesp? Wij zijn al méér dan 20 jaar gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Weesp. Wij verhuren uw woning binnen 3 weken aan een huurder die uitgebreid gescreend is. Wij werken op basis van No cure, No pay. Wilt u meer informatie? Neem gerust even contact met ons op.

Wilt u uw woning alleen verhuren aan expats? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben goede contacten met bedrijven en expats in Weesp.

N
No cure, no pay
N
98% in 3 weken verhuurd
N
Gratis promotie op Funda en Pararius
N
100% gescreende huurders
N
Incl. gratis professionele foto's

Uw woning snel verhuurd met een goed huurcontract.

Heeft u een woning welke u wilt verhuren? Dan wilt u betrouwbare huurders en een goed huurcontract. Wanneer wij uw woning verhuren voor u dan werken wij alleen met huurders die uitgebreid gescreend zijn.

Doorgaans vinden wij een geschikte huurder binnen 3 weken voor u. Zo heeft u minimale leegstand. Wij zijn erkend VBO makelaar en staan garant voor kwaliteit.

Omdat wij vertrouwen hebben in onze diensten werken wij op basis van no cure, no pay. Wij maken professionele foto’s, promoten uw woning op Funda en andere huurwoningen websites, doen de bezichtigingen en zorgen voor een goed huurcontract.

Na méér dan 1000 tevreden klanten, weten wij met zekerheid dat jij tevreden bij ons weg gaat. Dit noemen wij de Inter Immo garantie!

De voordelen van Inter Immo

R

Geen leegstand

R

No cure, no pay

R

Betrouwbare huurders

R

Tussentijdse inspectie huurders

R

Goede after service

R

Goede huurcontracten

Een woning verhuren is een serieuze zaak en dat geeft u niet zomaar aan iemand uit handen. Maak daarom eerst kennis met ons en ervaar zelf onze kennis, expertise en onze aanpak. Wilt u weten wat uw woning waard is in de verhuur?
Neem vandaag nog contact met ons op via 085 – 4010 189 of vul het formulier in.

Ik wil meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 – 4010 189 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je terug.  Ik ga akkoord met het privacy beleid

  Veilig en snel uw woning verhuren in Weesp.

  Deskundigheid, snelheid en veiligheid staat bij Inter Immo centraal. Al ruim 20 jaar kennen wij de huizenmarkt in Weesp, Amsterdam en het Gooi als geen ander. Wilt u uw woning in Weesp veilig en snel verhuren? Neem dan contact met ons op.

  Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte huurder. Uiteraard moet de verhuur u ook iets opleveren. Wij garanderen dan ook het maximale rendement. Inter immo heeft de kennis en ervaring om professioneel en snel uw woning te verhuren. Met een eigen klantenbestand van 3000 actieve woningzoekenden (waaronder veel expats) per maand vinden wij binnen no time een geschikte huurder. Maar ook werken wij met de grootste verhuurkanalen van Nederland, zoals de websites: Funda, Pararius ed.

  Wil je meer informatie over ons aanbod of weten wat jouw woning waard is in de verhuur?
  Neem vandaag nog contact met ons op via 085 – 4010 189.

  Uw voordelen op een rij
  R

  No cure, no pay

  R

  Goede huurovereenkomsten

  R

  3000+ actieve woningzoekenden

  R

  Ruim 20 jaar ervaring

  R

  Uitgebreide screening van huurders

  R

  Binnen 3 weken nieuwe huurder

  R

  Vast aanspreekpunt

  R

  Goede after service

  Betrouwbare huurders

  Een veilige verhuurperiode staat voorop; daar zorgen wij voor. Iedere huurder wordt uitgebreid gescreend. Wij doen o.a. een krediet check, werkgeverscheck, omgevingscheck en gemeentelijke check. Zo zorgen wij altijd voor betrouwbare huurders.

  Service op maat

  Wij luisteren naar uw wensen en maken een waterdichte huurovereenkomst op maat. Onze service stopt niet na het vinden van een huurder. Ook daarna bieden wij u de service die u verdient.

  Maximale huuropbrengst

  Wij zorgen voor maximale huuropbrengst van uw woning. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij deze markt als geen ander. Bij ons kunt u rekenen op een maximaal rendement.

  3000+ woningzoekenden

  Wij doen er alles aan om leegstand van uw woning te voorkomen. Binnen 3 weken vinden wij de ideale huurder. Ons netwerk bestaat uit 3000 actieve woningzoekenden. Daarnaast maken wij gebruik van de grootste verhuurplatformen: Funda en Pararius.

  Uw woning zorgeloos verhuren?

  Zo doen wij dat

  Bent u van plan om uw woning of appartement te verhuren voor een korte of langere periode? Dan bent u aan het juiste adres bij  Inter Immo, dé verhuurmakelaar in Weesp en omstreken. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van appartementen en woningen in Weesp en omstreken. Met onze werkwijze vinden wij al jaren binnen 3 weken betrouwbare huurders met maximaal rendement. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij vertellen u hier stapsgewijs graag meer over!

  Stap 1: Gratis huurwaarde advies (vrijblijvend)

  U vraagt zich allereerst vast af wat de huurwaarde van uw woning is. Daarom voeren wij gratis een huurwaarde bepaling uit. Wij komen vrijblijvend bij u langs, en maken kennis met u en uw woning. Wij geven u advies op maat, met als doel om het maximale rendement te behalen.
  Wilt u na dit gesprek meteen het verhuurproces in gang zetten? Dan kunnen wij uw woning al binnen 48 uur online plaatsen. Vraag hier uw gratis huurwaarde bepaling aan.

  Stap 2: Gegarandeerd verhuurd met onze middelen

  Wanneer u besluit om uw woning te verhuren via Inter Immo, gaan wij direct aan de slag met:
  · Professionele foto’s maken van uw woning
  · Uw woning adverteren op de grootste verhuurwebsites van Nederland
  (Funda, Pararius, eigen website, etc)
  · Benaderen van ons eigen klantenbestand met 3000 woningzoekenden.

  Stap 3: Binnen 3 weken een veilige kandidaat

  Niets gaat boven een veilige, zorgeloze verhuurperiode. Wij doen er alles aan om een geschikte kandidaat te vinden. Binnen drie weken zullen wij dan ook gedegen kandidaten aandragen.Vooraf maken wij kennis met deze potentiële huurders. Uiteraard doen wij een uitgebreide screening met diverse tools. U kunt denken aan:

  • Financiële check
  • Achtergrond check
  • Werkgeverscheck
  • Gemeentelijke check
  • Controle benodigde documenten

  Stap 4: Woningoverdracht

  Het is gelukt om een geschikte huurder te vinden! We zijn aangekomen bij de laatste stappen:

  • Huurovereenkomst maken en laten ondertekenen door huurder en verhuurder
  • Sleuteloverdracht inplannen en woning overdragen aan huurder
  • Alle nutsvoorzieningen zoals water en elekta overzetten (indien gewenst, regelen wij deze overdracht)
  • Inspectierapport maken (Wij leggen de staat van de woning vast middels foto’s en aantekeningen. Het rapport ontvangt u uiteraard ook)

  Stap 5: Nazorg en service

  Onze service stopt uiteraard niet bij het tekenen van de huurovereenkomst. Ook na de overdracht zij wij er voor u. Om de kwaliteit en veiligheid van de verhuur te waarborgen, houden wij gedurende de periode van verhuur contact met u als verhuurder en met de huurder. Wat wij doen:

  • Tussentijdse inspecties (eventueel na 3 en 6 maanden)
  • Vragen beantwoorden
  • Fungeren als tussenpersoon, indien gewenst
  • Beantwoorden van vragen
  Meer informatie of een gratis huurwaarde bepaling?

  Inter Immo heeft weer goed werk geleverd! Ik heb mijn appartement in Amsterdam Zuid de afgelopen drie jaar verhuurd aan expats. Ik was zelf in het buitenland maar Martin heeft goed op mijn appartement gepast en mij op de hoogte gehouden. Was niet de eerste keer. Heb al ruim 10 jaar ervaring met dit kantoor. Altijd top service!

  Marianne

  Via mijn buren kwam ik terecht bij dit makelaarskantoor. Had nooit eerder m’n woning verhuurd, dus had veel vragen. Zodra ik belde, werd ik meteen professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Mijn huisje in Weesp Muziekwijk was binnen 2 weken verhuurd. Mijn aanspreekpunt was Paulina, en ze was fantastisch! Zeker een aanrader voor iedereen die tijdelijk z’n woning wil verhuren.

  Viktor

  Vanaf het eerste gesprek kreeg ik meteen een goed en vertrouwd gevoel. De verhuurmakelaar van Inter Immo is altijd bereikbaar als ik vragen had. Ze reageren en handelen ook snel. Mijn appartement in Oost, vlakbij het Oosterpark was snel verhuurd. Had ook goed contact met de huurders. Goede en snelle samenwerking, ik geef ze een 10+

  Peter

  Uw woning verhuren in Weesp

  Wij van Inter Immo makelaars zorgen graag van voor een probleemloze verhuur van uw woning in Weesp. Met de nodige ervaring en expertise in huis weten wij als geen ander waaraan gedacht moet worden bij het verhuren van uw huis. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces en ontzorgen u volledig. Na een uitgebreide uitleg over het verhuurproces krijgt u van onze makelaar een advies verhuurprijs. Na uw akkoord beginnen wij met het promoten van uw woning. Uw woning wordt aangeboden aan ons bestand van potentiele huurders. Nadat er een geschikte huurder is gevonden wordt er een huurovereenkomst opgemaakt en de sleuteloverdracht ingepland. Hierbij wordt uitgebreid vastgelegd hoe de woning aan de huurder is overgedragen. Ook na de sleuteloverdracht blijven wij u met raad en daad bijstaan.

  Verhuur aan expats in Weesp

  Indien u Inter Immo makelaars in de arm neemt als verhuurmakelaar voor uw woning in Weesp, Amsterdam, Weesp of Lelystad kunt u rekenen op een geschikte huurder. Wij maken voor de verhuur al jaren met succes gebruik van ons internationale netwerk. Wij presenteren de woning aan zowel Nederlandse huurders als Expats.
  Expats zijn hoogopgeleide mensen die voor een internationale organisatie tijdelijk in het buiteland wonen en werken. Het aantal Expats die op zoek zijn naar een huurwoning is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Veel van deze Expats zijn op zoek naar een woning in of nabij onze hoofdstad Amsterdam. Steden als Weesp, Weesp, en Lelystad zijn door hun ligging in de omgeving van Amsterdam voor het verhuren van woningen erg interessant.

  Beleggingspand verhuren in Weesp

  Met de huidige lage rentevergoedingen op spaargeld bij de banken zijn er meer en meer beleggers gekomen op de verhuurmarkt. Vele beleggers die woningen hebben aangekocht voor de verhuur weten met onze tussenkomst fraaie rendementen te behalen. Met onze kennis van de markt kunnen wij altijd een goede inschatting maken van het rendement dat behaald kan worden bij het verhuren van uw beleggingspand. Wij verzorgen voor de gehele verhuur en zorgen ervoor dat u er zo min mogelijk werk zelf aan heeft. Indien u uw portefeuille van beleggingspanden voor de verhuur wilt uitbreiden kunnen wij u ook bijstaan als aankoopmakelaar.

  Ik wil meer informatie

  Ben je van plan jouw woning te verhuren?
  Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 4010 189 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je terug.   Ik ga akkoord met het privacy beleid

   Meer informatie of een gratis huurwaarde bepaling?